Amitola

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Intuïtief tekenen

Workshops


WORKSHOP INTUïTIEF TEKENEN


Tijdens mijn opleiding tot sjamaan heb ik geleerd om, via een droomreis (geleide of eigen meditatie), beelden, dromen of visioenen in een tekening met pastelkrijt te verwerken. Je hebt hiervoor geen ervaring met tekenen nodig, het gaat om de zielservaring/uiting, en minder om hoe mooi je tekening is geworden.

Na je Hoger Zelf een vraag te hebben gesteld, ga je in de droomreis op zoek naar het antwoord, geholpen door je Gidsen, of Krachtdieren (totems). Het antwoord dat je van hen krijgt verwerk je meditatief in een tekening. Dit doe je met je handen, nog verbonden in de energie van je Droom, met pastelkrijt.

Nadat je dit min of meer bewust hebt getekend komen er vanuit het onbewuste ‘uit het papier’ tot dan toe verborgen beelden, van je gidsen, of je krachtdieren, of beelden voor een weg die je in kunt slaan. Dit werkt helend, het geeft inzicht in de energieën achter dromen, gebeurtenissen of visioenen.

Deze leer je te interpreteren (in verleden, heden en toekomst van je onderbewuste, je dagbewustzijn en je Hoger bewustzijn) zodat je zelf ook thuis hiermee aan de slag kunt gaan.


                                                  
Deze workshop is heel leuk om zelf te doen, maar natuurlijk kun je ook voor een groep (max. 4 personen)  afspreken. De kosten zijn €25,- voor een dagdeel, per persoon. Dit is incl. biologische koffie en thee en kristalwater. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu